sunnuntai 26. lokakuuta 2014

T: Adamov

Heijssan se on Temmi tässä!

Viime viikko meni taasen melko samanlailla kuten edellisetkin, koulua, bileitä ja väsymystä. Torstaina oli muunmuassa Beer Marathon! Ideana oli kiertää 8 pubia mahollisimman nopsaan tehden jokaisessa tehtävän, joka määrittää juoko joukkueesi yhteensä 4 vaiko 3 tuoppia. Juotiin yleensä se 3 tuoppia/pubi ku olihan meillä nii kova kokoonpano!

Jenni, Zura, meikä, Makke & Makken gf Lotta
No eihän me sitä voitettu mut kivaa oli!

Seuraavan päivän helpottavat safkat!

Illasta lähdettiin sitten kolmistaan Makken ja Lotan kaa shoppailee. Kylmä iski nimittäin aivan puskista ja mukana vaan ohuita kevättakkeja, joten tarvittiin jokainen uudet talvitakit! "Yllättäen" jokainen osti takkinsa Pull&Bearista...


Illalla käytiin vielä vähän juhlistaa meidän virolaista kaveria Katia ku se ylitti 20v rajapyykin! Palju õnne sünnipäevaks!


Lauantaina lähdettiin kämppiksen Samedin ja muitten Erasmus tyyppien kanssa kattoo el clasicoo sportti baariin! HALA MADRID! Pelin jälkeen porukka yritti taas houkutella mukaan iltaa jatkamaan, mutta olotilat ei antanu periks ja oltiin sovittu Samedin kaa että lähetään sunnuntaiaamusta retkelle. Jatkossa voi käyttää samaa syytä jotta voi ystävällisesti kieltäytyä lauantai-illan riennoista.

Nämä järjestää täällä joka sunnuntai retkiä eripuolelle Brnoa tai sen lähialueille ja tällä kertaa oli vuorossa 15km päässä sijaitseva Adamov. Sinne oli tarkotus lähtee kattoo jtn luolia, tarkemmin ei tiedetty mikä oli meiningin nimi.


Lähdettiin aamulla ysiltä ihan kohtuu isolla porukalla retkelle!

Ekat selfiet Adamovissa w/ Kalle & Epp
Oli kyllä melko uuvuttava reissu! Matkaa kerty reilu 15km ja aikaa siihen meni vajaa 5h (kiitos punatakkisen suunnistustaidottoman oppaan)... No eipä tuo haitannu loppuunsa, vaikka oltiinki nii ajattelemattomia ettei otettu edes mtn evästä mukaan... Kiva katsoa väsyneenä ja uupuneena ku porukka vetää sämpylää ja itellä on kädessä vaan iso vichy-pullo...


Vähä turhan sumusta...
Kämppis!
Eka stoppi oli tuolla näköalatornilla. Hyvällä säällä sieltä ois nähny vilauksen Brnoakin, mutta tollasella säällä hyvä että Adamovia näki..






Päästii siinä jossai vaiheessa sitte itse luolille nii eeee! Eiköhän ne ollu sulkenu sen tänä aamuna!! Opas kyllä kerto että kyseinen luola ois ollu 12km pitkä ja Tsekin toisiks pisin. Sieltä ois löytyny jtn vanhoja luurankoja yms. Mutta sulkivat sen kuulemma tänään lepakkojen takia.. Tarkempaa syytä en kuullu.. No mentiin sitten pienempiin luoliin, mut eihän niissä ollu enää fiilistä käydä ku kuuli kui siisti toi oikee luola ois ollu...

Tää ois ollu se "the luola"










Luolat oli pilkkopimeitä nii sieltä oikein kuviakaan saanu.
Jokusen vuotta vanha uuni, jossa on sulatettua metallia aikanaan!
Siis jos mää oisin noi värit saanu tallennettua nii!! AAH!! SYKSY!



Sellasta! Loppuusa oli kyllä kiva taas tehdä jtn muutaki ku tutustua pubeihin! Ens vkon sunnuntaina ois vuorossa Brnon korkein kukkula. Mietin että tokihan sinnekkin vois taas lähtee! Mukavaa ulkoilua raittiissa ilmassa!

Ens vkon suunnitelmissa on huominen tsekin kielen koe ja Makken syndet sekä perjantain Halloween birgeet! Palataanpa!

Edit:
Kallen video reissusta!

Terkuin Teemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti