perjantai 17. lokakuuta 2014

Lehmiä ja olutta

Terppa!

Viime viikko olikin tän reissun nopein viikko. Alkuviikon suosituin kysymys ihmisiltä oli: "No millasta oli hypätä?!?". Saatiin sitten selitellä kaikille kui siistiä se oli! Moni rupesikin juuri meidän hypyt nähtyään miettimään josko hekin tekisivät saman tempun tällä reissulla!

Meidän yksikkö
Teemu ja Makke sai kutsun viettää tiistai-iltaa tsekkiläisen kaverin luokse. Meitä oli vajaa kymmenen ja tsekkiläiset kokkas meille niitten perinneherkkua tatarakkia kera paikallisen "pontikan" slivovitsan.





Eli tatarakkiin tulee raakaa lehmää jonka ne survoo lihamyllyn läpi. Sit siihen lisätään raakoja kananmunia, sipulia, ketsuppia, sinappia ja suolaa sekä pippuria. Voitte uskoo että Teemu ja Makke katto silmät pyöreinä ku äijjät meille tota väsäs..

Leivät paistettiin pannulla pelkässä öljyssä ja that's it! Sitten vain pöperöt pöytään. Voin sijasta leipään hierottiin valkosipulia ja levitettiin itse lihasörsseli leivän päälle. Voin kertoa että jänskätti ennen ensipuraisua! MUTTA!! LUOJA!! Oli hyvää! Samaa ei tosin voi sanoa slivovitsasta...




Kokkimaisteri

Lähdettiin sitten mahat täysinä kohti Yachtia, jossa oli suomibileet eli Sauna Partyt! Teemana pyyhkeet ja sandaalit! Laitetaan bileistä kuvia myöhemmin!

Hefet
Torstaina kokeiltiinkin taas jtn uutta, nimittäin Flunkyballia! Pelissä kilpailtiin 4 hengen joukkueissa. Keskelle kenttää laitettiin 1,5l vesipullo ja joukkueet olivat vastakkain n. 7m etäisyydellä pullosta. Jouk... Jaa enpä jaksa selittää joten tässä video ohjeineen!


Toi video näyttää paljon tylsemmältä mitä peli todellisuudessa oli! Suosittelen kokeilemaan, oli nastaa vaikkakin jenkit ja espanjalaiset ovat luomakunnan suurimpia kusettajia...

Tässä vielä viron ystävämme kuvaama video torstai-illasta!


Flunkyballin jälkee pelattii vielä pöytäfutis- turnee
Viikonloppu otettii iisisti ja katsottiin muunmuassa äijien kämpillä Suomen matsi ja yö meni änäriä valvoessa! Hyvä tunnelma oli ku sveitsiläisellä kaverilla oli lainata meille oikein videotykkiäki!



Terkuin Tepe, Makke ja Jenniferi

P.s. Iso kiitos muuten Heidille meidän eritäin siististä bannerista!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti