keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Maasta maahan

Heippa!

Tänään se sitten vihdoinkin koitti!! Nimittäin LÄHTÖ! Ollaan jokainen odotettu tätä päivää kuin kuuta nousevaa viimeiset 4 kuukautta! Kuitenkin yllättävän rauhalliset fiilikset oli kaikilla, kun aamulla nähtiin.

Lähtöfiiliksiä

Kone lähti 11:45 Oulusta Helsinkiin.  Helsingissä olikin sitten reilu 6 tunnin odotus Prahan koneeseen. Meidän kanssa samaa matkaa lähti Jennin kaveri Marika, joka tulee myös Brnoon, mutta menee eri kouluun opiskelemaan.

Aika kulutettiin O'Learys sporttibaarissa tehden (tai ainakin yrittäen) keskenjääneitä vaihtojuttuja ja syöden hyvät hampurilaisateriat. Ollaan varattu oma osio ruuille mitä syödään reissun aikana ja se löytyy tuosta sivun vasemmasta laidasta! Sitä tullaan päivittämään ahkeraan!

Reissun ensimmäiset (ja viimeiset?)!

Nyt odotellaan vielä jokunen hetki, että päästään koneeseen ja Prahaan! Siellä ollaan noin kahdeksan maissa ja tarkoituksena suunnata heti hostellille, joka varattiin etukäteen muutamaksi yöksi. Aiotaan mennä itse Brnoon vasta sunnuntaina, eikä meillä ole tälle ajalle Prahassa mitään suunnitelmia, joten saas nähdä mitä kaikkea keksitään tällä viikolla!

Meistä jokaisella on aikomuksena päivitellä tätä blogia mahdollisimman usein (joo joo nii vissiin), joten palataan asiaan taas Tsekin tasavallassa!


Terkuin,

Teemu, Jenni & Markus

3 kommenttia: