tiistai 30. joulukuuta 2014

T: Viimesiä viedää

Moikka!

Ensinnäkin:


Joulu oli ja se vietettiin Suomessa! Olipahan kiva käydä vaikka olikin ihan jäätävän kylmä verrattuna Tsekkeihi...

Mitäs ennen joulua?

No vieteltiin vikat kaks viikkoa Goodbye Partyja toinen toisensa perään. En edes tiedä monetko tuli vietettyä, mutta oli mm. meidä Erasmuksen heihei-bileet, Katin & Jennin heihei-bileet, Jenkkien heihei-bileet ym ym.












Hausksaa oli!!

Jenni lähti viikkoo aiemmin ku minä ja Markus. Me lähettiin Maken kaa samalla lennolla maanantaina 22. joulukuuta ja päätettiin lähtee viikonlopuks Prahaan ku sieltä lennettiin. Siellä treffattiin vielä Jenkkejä, jotka oli kansa lentämässä maanantaina kotiin.

Sieltä lähti mukaan vielä muutamat viimetipan joululahjat sun muut tuliaiset. Maanantaina meidä lento lähti puol kasilta, tai siis ois pitäny lähtee... Se olikin 50 min myöhässä ilmeisesti huonon sään takia Suomessa.

No ei siinä muuten mitään, mutta mulla ois ollu Helsingissä just se 50 minsan vaihto..... Lennolla kuuluttelivat jatkoportteja sun muita. Makella oli 10 min parempi tuuri ku mulla, sillä Ouluun mennessä vaihto oli 60 min. Se sit kerkes omalle lennolleen ku mä taas myöhästyin omaltani ilmeisesti jokusen minuutin... Eiku vaan läheiseen hotelliin yöks.

Ilmeeni kun myöhästyt lennolta ja sulla ois 3h aikaa nukkuu
No 23. päivä päästiin sitten kotiin ja olihan siellä vaan eri joulu ku Brnossa! Jei!


Heidiki kävi Iisalmessa moikkaamassa! Oli kivaa!

Eilen sitten kotiuduin takas Brnoon. Täällä chillaillaan vielä kk, otetaan kaikki irti tästä ajasta mikä meille on suotu!!

Tänää ois tarkotus lähtee yhen tsekkiläisen kaverin kanssa viettää uuveeta mökille Tsekin toisiks korkeimman vuoren juurelle! Coooool!

Palataas uuveen jälkee!



Terkuin Temmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti