sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Country Presentation

Mooooikka Temmi tässä!

Jooo meidä vuoro oli sitte tällä viikolla pitää country presentation! Se oli keskiviikkona ja ylläripylläri saatii viimeisteltyä meidä esitys siinä tuntia ennen meidä esitystä.. Toki esityksessä kerrottii että suomalaiset on aina ajallaan kaikessa!


Meidä tiimiin kuulu meikän, Maken ja Jennin lisäks Aino ja Janne, jotka on kans meidä koulusta. Toni tuli kipeeks nii se ei pystyny osallistuu. Valmisteltii muille PowerPointti joho leikeltii videoita netistä (Markus oli meidä editoija mestari). Yllättävän hauskoja suomiläppiä löyty! Ei tietty siis pelkästään läppää heitetty suomesta, toki mukaan mahtu vähän Ruotsia ja Viroakin!

Tarjoiltavaa
Meillä oli vastassa Bulgaria, Viro ja Azerbaidzan. Kaikki esitti vuorollaan ja tarjoili tarjoiltavansa mikäli niitä löyty. Lopuksi yleisö äänesti sitten parhaan esityksen voittajaksi. Kaikilla oli hyvät esitykset, vaikkakin joillakin esitys saattoi mennä hieman enemmän oman maan myymiseksi kuin esittelemiseksi..

Yllätys?
No voittohan sieltä napsahti.

Hyvät häviäjät
Tosin kahen äänen erolla Viroon, mut silti...


Sitte oliki jo kiire laittaa kamat kasaan ja lähtee jatkobileisii! Oltii aiemmin tsekattu fabosta että täällä Brnossa on Red Bullin järjestämät Silent Partyt jossain teollisuushallissa! Siistiä!

2 kanavaa, vihree ja sinine
Ideana oli siis että järjestäjät jako meille bileisiin mennessä kuulokkeet joista kuunneltiin musiikki. Muuten halli olikin sitten äänetön, poislukien tanssiaskeleet ja sävelkorvattomien laulyritykset. Oli ihan sika hauskaa!! Suomeenkin tollanen, koska toimii!



Torstaina käytiinki kävelee vähä keskustassa nii siellä oli taas häppeninkiä! Teatterin vieressä oli siistit vesivaloshowt ja torilla taas jotku markkinat! Ilmat alkaa täälläki kylmenee nii kiva ku markkinoilta saa erilaisia kuumiajuomia!









Nammm Nutellaa
Sellasta!

Terkuin Teemu, Jenni & Markus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti